Kosmetiikka

Apteekissamme on myynnissä tarkkaan valitut ja turvalliset kosmetiikkasarjat. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään löytämään ihollesi sopivan tuotesarjan.

Aco on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys. Aco-sarjasta löytyy laaja valikoima kasvo-, vartalo- ja aurinkotuotteita hyvällä hinta-laatusuhteella. Lue lisää.

Eau Thermale Avène -ihonhoitosarjan perustana on ihoa rauhoittava lähdevesi Avène-les-Bainsin alueelta Ranskasta. Sarjan tuotteet on kehitetty vähentämään allergisten reaktioiden riskiä. Tuotteet kunnioittavat ihon omaa mikrobiomia ja sisältävät 0 % säilöntäaineita ja hajusteita. Lue lisää.

Eucerin on saksalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet auttavat ihoa korjaamaan itse itseään sekä säilyttämään ja palauttamaan ihon luonnollisen terveyden. Eucerin-tuotteet ovat miellyttäviä, nopeasti imeytyviä eivätkä tuki ihohuokosia. Lue lisää.

Favora on kotimainen, herkän ihon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kehitetty korkealaatuinen tuotesarja. Favora-tuotteet sisältävät puhtaita, korkealaatuisia ja hellävaraisia aineosia. Sarjaan kuuluu ihonhoito- ja puhdistustuotteita, jotka on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho ja Astmaliiton kanssa. Lue lisää.

La Roche-Posayn tuotteet on kehitetty erilaisista iho-ongelmista, kuten yliherkkyydestä, atopiasta tai aknesta, kärsivien tarpeisiin. Tuotteita on sekä kasvoille että vartalolle. Lue lisää.

Vichy on ranskalainen, mineraalipitoista Vichy Thermal Spa -lähdevettä sisältävä monipuolinen kosmetiikkasarja. Sarjaan kuuluvat ihonhoito- ja puhdistustuotteet, deodorantit, vartalonhoitotuotteet sekä aurinkosuojatuotteet. Lue lisää.