Itsehoito-osasto

Hakamäen apteekin henkilökunta on aina valmis palvelemaan asiakkaita myös itsehoito-osastolla. Palveluperiaatteena on opastaa asiakasta oikean hoitomuodon valinnassa ja neuvoa valmisteen käytöstä, suositellusta hoitoajasta ja tarvittaessa ohjata asiakas ottamaan yhteyttä lääkäriin.

Asiakkaan käyttämien lääkevalmisteiden ja muiden valmisteiden mahdolliset yhteisvaikutukset tarkistetaan tarvittaessa myös itsehoito-osastolla.

Hakamäen apteekin kattavaan itsehoitovalmistevalikoimaan sisältyvät reseptivapaat lääkevalmisteet, ravintolisät, täydennysravintovalmisteet, perusvoiteet, pesunesteet, hiustenhoitotuotteet, suunhoitotuotteet, haavanhoitotuotteet sekä luontaistuotteet. Hakamäen apteekissa on myynnissä 7 kosmetiikkasarjaa.

Lasten lääkevalmisteet, esimerkiksi kipu- ja kuumelääkkeet, sekä mm. vauvojen D-vitamiini- ja maitohappobakteeritipat ovat omassa hyllyssään.

Eläinten hoitotuotteita Hakamäen apteekissa on runsas valikoima eläinlääkäreiden suosittelemia valmisteita. Farmaseuttiseen henkilökuntaan kuuluu useita erityisesti eläinten lääkintään ja hoitoon perehtynyttä farmaseuttia.